úterý, července 15

19.lunární den

19.lunární den            
           
Má ve znamení Pavouka. Je to složitý, nešťastný a nebezpečný den. Projevují se vlivy černé magie. Dnes nic nového nezačínejte, vaše nápady a vize by nemusely pocházet z "čistého" zdroje. Pokud  je to možné, tak nikam nechoďte a zůstaňte doma. Nedoporučuje se uzavírat manželství. Zdrženliví buďte také v intimních záležitostech. Dávejte si pozor na osoby pod vlivem alkoholu, aby vám nezpůsobily újmu na zdraví. Dítě narozené v tento den bude laskavé a sladké. Nemoc přejde a sny budou splněny. Klíčovým slovem 19. lunárního dne je očista, která probíhá na fyzické i energetické rovině. Můžete pocítit vliv těžké karmy z minulých životů. Snažte se přemýšlet jen o svých záležitostech, nepleťte se do věcí druhých. Zbavte se negativních myšlenek, nenávisti, pýchy, zloby a iluzí. Pomůže vám v tom modlitba a oheň. Nezapomeňte očistit prostor, ve kterém pobýváte. Utřete prach, ukliďte, udělejte očistný rituál s pomocí svíček, vonných tyčinek nebo vykuřovadel. Na hadřík, kterým budete čistit domov, kápněte pár kapek esenciálního oleje citron, ten zbaví otírané předměty energetických stop. Je vhodné ho také použít do rozprašovače, neboť dezinfikuje vzduch.          

 vodnář
 ryby
 04:47  
       
ENERGIE DNE

Fantazie pracuje na plné obrátky, jsme přitahování fantastičnem a mystikou. Rozum předává vládu emocím, vnitřní svět je barvitější než povrch. Čas k meditaci a ponoření se do sebe. Ke slovu se dnes také dostává romantika. Jsme pohostinní, umíme vytvořit klidnou a příjemnou atmosféru, ideálně ve spojení s hudbou a vodou. Praktické věci odložte na jiný den, dnes vládne tvořivý duch, proto zpívejte, malujte, tvořte!

Co nás učí Měsíc v Rybách:

Přijímat a snášet vše, co k nám přichází. Můžeme se nevědomě nechat nést proudem života, ale po určité době j etřeba sebrat odvahu a začít vědomě tvořit vlastní budoucnost.

ZDRAVÍ

Ryby mají vliv na nohy, chůzi a lymfatický systém. Cokoli uděláte dnes pro svoje nohy dobrého, bude působit dvojnásob pozitivně. Výjimkou jsou chirurgické zákroky na nohou. Vše, co nohy zatěžuje, působí ve dnech Ryb škodlivěji než jindy. Nohy jsou velmi důležitou a citlivou částí těla. Když je nemocná noha, je nemocný celý člověk. Každá část těla se odráží v reflexních zónách nohou a může být ovlivněna masážemi akupresurních bodů na ploskách nohou. Ženy začnou masáž na levé noze, muži na pravé. Palci tlačíme na jednotlivá místa asi 1 minutu, tlak postupně zvyšujeme. Kroutíme a povytáhneme také všechny prsty u nohou. Tyto masáže mohou pomoci uvolnit křeč či napětí v těle a pomáhají odvádět škodliviny z těla. Chodidlům udělá dobře také perličková koupel s koupelovou solí. Nestůjte dlouho na jednom místě a udržujte dnes nohy v teple. V Rybách působí vše, co do těla dostaneme, mnohem intenzivněji než v jiných dnech. Alkohol, nikotin a různé jiné jedy se proto nyní  snažte vynechat. Závislosti dnes vznikají rychleji, tělo dobře přijímá veškeré léky, ovšem i ty nežádoucí.
Při ubývajícím Měsíci se dobře a rychle hojí rány, nezůstávají po nich jizvy. Tělo se rychleji regeneruje

Žádné komentáře:

Okomentovat